«دنیای نان و نان‌های دنیا» در بازار نشر

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۴ کد : ۵۳۳ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۶۳

کتاب دانش‌آموخته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با عنوان دنیای نان و نان‌های دنیا در دو جلد منتشر شد.

نان غذای اصلی و پایه مردم بسیاری از کشورهای جهان را تشکیل داده و روزانه قسمت اعظمی از انرژی، پروتئین و املاح معدنی و ویتامین‌های گروه‌های B مورد نیاز آنها را تأمین می‌کند.

نان از رایج‌ترین و البته متفاوت‌ترین ماده خوراکی در جهان است که در شکل و طعم‌های متنوعی در گوشه و کنار جهان پخته و عرضه می‌شود و انواع مختلفی داشته که بر اساس آداب و اقوام و ملل مختلف متفاوتند و هر یک به تناسب و فراخور اقلیم منطقه طبخ می‌شوند.

کتاب دنیای نان و نان‌های دنیا تألیف شده توسط سیما زیدوند دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا به تاریخچه و انواع نان در کشورهای مختلف از جمله ایران، موزه‌های نان و نانوایی‌هایی با طراحی های مدرن در کشورهای مختلف پرداخته و در دو جلد به صورت تمام رنگی به چاپ رسیده است.

 


( ۱ )

نظر شما :