استقبال از دانشجویان جدیدالورود با عطر شهدا و طعم آش نذری

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۲ کد : ۵۳۷ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

امد زارعی در مراسم استقبال از دانشجویان جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک تقارن آغاز سال تحصیلی و هفته گرامیداشت دفاع مقدس را به فال نیک گرفت و تأکید کرد: جوانان امروز ما به تأسی و پیروی از جوانان و غیور مردان دوران دفاع مقدس، مجاهدت در عرصه‌های مختلف را با صلابت و قدرت ادامه می‌دهند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک افزود: تکریم شهیدان و تعظیم در برابر خانواده‌های صبور آنان از وظایف مهم و همیشگی ماست.

به گزارش آنا،‌ دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک و دانشجویان جدید همراه با خانواده معظم شهدا و ایثارگران و مسئولان شهری با حضور در حرم مطهر شهدای گمنام این واحد دانشگاهی با عطرافشانی، قرائت فاتحه و اهدای گل با آرمان‌های شهدا و امام(ره) و مقام معظم رهبری تجدید بیعت کردند و با
آش نذری پذیرایی شدند.

( ۴ )