افتخارآفرینی دانشجویان واحدورامین-پیشوا در نمایشگاه اختراعات جهان

۰۶ مهر ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۶ کد : ۵۳۹ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

تیم اختراعات ایران در نمایشگاه بین‌المللی اختراعات جهان که از ۲۶ تا ۳۱ شهریور ۹۸ و با حضور ۱۵۰ کشور جهان در کشور ترکیه دایر بود، رتبه سوم را به خود اختصاص داد.

این نمایشگاه زیرنظر وزارت علوم و تحقیقات کشور ترکیه، فدراسیون جهانی مخترعین و وزارت آموزش و تحقیقات ۳۰ کشور در استانبول برگزار شد.

تیم جمهوری اسلامی ایران طرحی با عنوان «سرباز آینده» ارائه کرد که در این طرح که یک لباس جنگی با ویژگی‌های منحصربه‌فرد است، می‌تواند تمام علائم حیاتی سرباز را ثبت کرده و مین‌های موجود در زمین را از فاصله پنج متری شناسایی کند و هشدار دهد و اگر تیری به بدن فرد اصابت کند، به نزدیک‌ترین سرباز دیگر پیغام ارسال‌ شده و به بدن مجروح شوک می‌دهد تا از هوش نرود.

مصطفی نظری گل‌شکنانی، مهدی فرهادی، سلمان احمدی از دانشجویان کارآفرین و مخترعان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا در المپیک نوآوری و اختراعات ترکیه حضور داشتند و جایزه ویژه این مسابقات نیز به تیم ایران رسید.