دیدار ریاست واحد با فرماندهی نیروی انتظامی شرق استان تهران

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۱۰:۲۴ کد : ۵۴۱ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

فرمانده انتظامی شرق استان تهران، بازبینی در شیوه‌های مدیریت مراکز انتظامی را به‌دلیل افزایش روند جهانی‌شدن، گسترش جوامع شبکه‌ای، رسانه‌های جدید و نوآوری‌های آموزشی ضروری دانست.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک به‌مناسبت هفته نیروی انتظامی با کیومرث عزیزی فرمانده نیروی انتظامی شرق استان تهران دیدار و گفتگو کرد.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران در این دیدار بر ضرورت تعامل مراکز انتظامی با مراکز دانشگاهی تأکید و اظهار کرد: «با توجه به افزایش روند جهانی‌شدن، تحولات فناوری‌های اطلاعاتی و ارتباطی اعم از گسترش جوامع شبکه‌ای، رسانه‌های جدید و نوآوری‌های آموزشی، ضرورت بازبینی در شیوه‌های مدیریت بر مبنای دانش بیش از پیش احساس می‌شود.»

عزیزی دانشگاه را مرکز رشد و تعالی جامعه برشمرد و خاطرنشان کرد: «سازمان پلیس به‌عنوان نهادی که حافظ جان و مال مردم است، دارای وظایف و مسئولیت‌های متعددی است که تحقق هرکدام از آنها نیازمند به اخذ تصمیمات واقع‌گرایانه است و مراکز علمی می‌توانند در این زمینه به یاری پلیس بشتابند.»

در این نشست حامد زارعی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک هم با معرفی امکانات و ظرفیت‌های بسیار مطلوب واحد ورامین-پیشوا و قرچک ابراز امیدواری کرد که به‌زودی با پیگیری‌های صورت‌گرفته تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین نیروی انتظامی شرق استان تهران با این واحد جامع دانشگاهی به‌منظور گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی، تحقیقاتی، فنی  و اجتماعی منعقد شود.