حضور واحد ورامین-پیشوا در جشنواره فناوری نانو با «نانوپویش یکتا»

۲۰ مهر ۱۳۹۸ | ۱۱:۱۳ کد : ۵۴۴ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا با محصولات شرکت «نانوپویش یکتا» در دوازدهمین جشنواره فناوری نانو حضور یافته است.

شرکت تعاونی نانوپویش یکتا مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی به مدیریت نازنین فرهادیار عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا در دوازدهمین جشنواره فناوری نانو که از ۱۸ تا ۲۱ مهر جاری در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می‌شود، حضور دارد.

این شرکت به‌منظور دستیابی به تکنولوژی‌های نوین و پیشرفت در حوزه نانومواد و با تکیه بر دانش فنی در زمینه مشاوره و تولید انواع محصولات نانوساختار ازجمله نانوجاذب‌ها، نانوالیاف، نانوکپسول‌ها، نانوبیوسرامیک، نانواکسیدهای فلزی ازجمله اکسید روی، نانوکیتوسان و نانواکسید نیکل فعالیت دارد.

در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا، آخرین کتب و مجلات تألیف شده توسط پژوهشگران و محققان این واحد دانشگاهی در حوزه فناوری نانو نیز به نمایش گذاشته شده است.