کسب مقام اول کشوری مسابقات تنیس روی میز دانشگاه آزاد اسلامی توسط تیم واحد ورامین-پیشوا

۲۰ آبان ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۷ کد : ۵۴۶ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
«تیم دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران واحد ورامین-پیشوا جام قهرمانی مسابقات سراسری تنیس روی میز اعضای هیئت علمی و کارکنان خواهر را کسب کرد.»

مسابقات قهرمانی تنیس روی میز اعضای هیئت علمی و کارمندان خواهر دانشگاه آزاد اسلامی (جام وحدت) به میزبانی واحد کرمان در سالن ورزشی شماره یک این واحد دانشگاهی از ۱۶ آبان جاری آغاز شد و امروز در بخش تیمی با قهرمانی استان تهران به پایان رسید.

در این دوره از مسابقات در بخش تیمی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مقام قهرمانی را کسب کرد، تیم استان فارس نائب قهرمان شد و استان کرمان در سکوی سوم ایستاد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان با اشاره به سطح بالای مسابقات به‌ویژه در بخش انفرادی ادامه داد: «در بخش انفرادی سمیه بخشی از استان تهران مقام اول، سیده فاطمه دستغیب از استان فارس نایب‌قهرمان شد و حکیمه موحدی از استان کرمان و فرانک سهیلی‌نژاد از استان تهران عنوان سوم مشترک را کسب کردند.