دانشگاه آزاد اسلامی ورامین ـ پیشوا در مرحله تکمیل ظرفیت دانشجو می‌پذیرد

۲۵ آبان ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۶ کد : ۵۴۷ اخبار تصویری اخبار دانشگاه اطلاعیه ها
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک از پذیرش دانشجو در مرحله تکمیل ظرفیت در تمامی مقاطع تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا خبر داد.

حامد زارعی با اعلام این خبر اظهار کرد: «همزمان با آغاز ثبت‌نام متقاضیان تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی (مرحله تکمیل ظرفیت)، این واحد دانشگاهی نیز در تمام رشته‌های تحصیلی برای مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته، ناپیوسته و کارشناسی‌ارشد دانشجو می‌پذیرد.»

وی اضافه کرد: «فرآیند ثبت‌نام برای متقاضیان در مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته براساس سوابق تحصیلی خواهد بود و مستقیماً توسط محل واحد دانشگاهی و از طریق احراز هویت انجام می‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک با اشاره به نحوه ثبت‌نام داوطلبان برای کارشناسی‌ارشد در مرحله تکمیل ظرفیت خاطرنشان کرد: «داوطلبان شرکت‌کننده در آزمون کارشناسی‌ارشد که براساس کارنامه صادر شده از سوی سازمان سنجش کشور مجاز به انتخاب رشته شده‌اند اعم از پذیرفته‌شدگان یا مردودین اعلام نتیجه قبلی این مقطع یا افرادی که در مرحله قبل انتخاب رشته نکرده‌اند می‌توانند برای ثبت‌نام در مقطع کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا در مرحله تکمیل ظرفیت اقدام کنند.»

زارعی ادامه داد: «طبق مصوبه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، تکمیل ظرفیت مقطع کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا همزمان با سراسر کشور از ۲۳ آبان آغاز و تا امروز ادامه خواهد داشت.»

وی با اشاره به زمان تکمیل ظرفیت مقاطع کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته رشته‌های تحصیلی صرفاً براساس سوابق تحصیلی بیان کرد: «متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا برای مقطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته می‌توانند تا ۳۰ دی‌ماه با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org نسبت به ثبت‌نام برای ادامه تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا اقدام کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک تأکید کرد: «متقاضیان تکمیل ظرفیت کارشناسی‌ارشد دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب رشته و ثبت‌نام فقط تا روز یکشنبه ۲۶ آبان‌ماه فرصت دارند با مراجعه به سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی به نشانی www.azmoon.org ضمن مشاهده دفترچه معرفی رشته‌های تحصیلی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته و ادامه تحصیل اقدام کنند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا یادآور شد: رشته های تکمیل ظرفیت نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا و قرچک در مقطع کارشناسی ارشد شامل زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات فارسی (ادبیات تطبیقی)، فیزیولوژی ورزشی، فیزیولوژی ورزشی (فیزیولوژی کاربردی)، مدیریت ورزشی (مدیریت بازاریابی در ورزش)، جامعه شناسی، فقه و مبانی حقوق اسلامی، برنامه ریزی درسی، مترجمی زبان انگلیسی، حقوق خصوصی، باستان شناسی (تمدن وفرهنگ اسلامی ایران و سرزمین های دیگر)، محیط زیست ( مدیریت محیط زیست)، مدیریت کسب و کار عملیات و زنجیره تأمین، مدیریت سیستم های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات، شیمی( شیمی فیزیک)، فتیوشیمی، شیمی دارویی، شیمی( شیمی معدنی) ، شیمی (شیمی تجزیه) ، نانوشیمی، فیزیک (فیزیک ماده چگال)، زیست شناسی سلولی و مولکولی، میکروبیولوژی (زیست شناسی میکروبهای بیماری زا)، بیوشیمی، بیوفیزیک، زیست فناوری میکروبی، ریاضی کاربردی(بهینه سازی)، زیست گیاهی سیستماتیک و بوم شناسی، زیست جانوری(بیوسیستماتیک)، مهندسی عمران(سازه)، مهندسی مکانیک(طراحی کاربردی)، مهندسی کامپیوتر(نرم افزار)، آگروتکنولوژی، علوم دامی(تغذیه دام)، علوم دامی ژنتیک و اصلاح دام و طیور، علوم دامی (فیزیولوژی و دام و طیور)، علوم و صنایع غذایی( فناوری مواد غذایی)، علوم و مهندسی صنایع زیست فناوری مواد غذایی، حشره شناسی کشاورزی، بیماری شناسی گیاهی، مرمت اشیاء فرهنگی و تاریخی می باشد.

( ۸ )