تحقیقی جدید برای افزایش ۵۰ درصدی میزان برداشت ذرت علوفه‌ای

۱۱ آذر ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۲ کد : ۵۵۳ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

رئیس مرکز تحقیقاتی تولیدی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا از به‌بارنشستن تحقیقات علمی محققان این دانشگاه در افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای تا ۵۰ درصد خبر داد.

حمید اقبال درباره موفقیت تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا در افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای اظهار کرد: «پژوهشگران این دانشگاه  توانستند در زمان‌بندی پیش‌بینی شده، طرح افزایش کشت ذرت علوفه‌ای را با موفقیت انجام دهند.»

وی افزود: «پژوهشگران در طرحی آزمایشی، توانستند با استفاده از بذر هیبرید میان‌رس، کودهای بیولوژیک، آرایش کاشت و تغذیه مناسب نتایج جالب توجهی با کمترین هزینه کسب کنند.»

رئیس مرکز تحقیقاتی تولیدی (کشاورزی و دامپروری) دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با بیان اینکه افزایش میزان برداشت از مزایای این طرح بوده است، گفت: «در این طرح، عملکرد بالایی تا سقف ۵۰ درصد در مقایسه با متوسط عملکرد کشور به دست می‌آید و طبق پیش‌بینی انجام‌گرفته در این فرآیند ۸۰ تا ۸۵ تن ذرت علوفه‌ای در هکتار برداشت می‌شود.»

اقبال، تناوب مناسب برای کسب درآمد بیشتر را از دیگر خصوصیات این طرح دانست و افزود: «در این پژوهش و در بازه زمانی یکساله دوبار کشت مستمر ذرت علوفه‌ای با بالاترین کیفیت صورت می‌گیرد و در ادامه امکان کشت سوم نیز به‌صورت صیفی‌جات وجود خواهد داشت.»

لینک دانلود فایل