بسیج دانشجویی به‌صورت میدانی در حل مسائل کشور ورود کند

۲۰ آذر ۱۳۹۸ | ۱۰:۳۷ کد : ۵۵۶ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک گفت: «بسیج دانشجویی باید به‌صورت جدی برای شناخت و حل تخصصی مسائل کشور نقش‌آفرینی و به‌صورت میدانی ورود پیدا کند.»

حامد زارعی در مراسم معارفه مسئول بسیج  دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، پیشوا، قرچک گفت: «امام راحل با تشکیل نهاد ارزشمند بسیج، افق‌های جدیدی از عرصه‌هایی که بسیج باید میدان‌دار آن‌ها باشد را ترسیم کردند.»

به گفته وی، عرصه‌های بسیج نشان از نگاه بلند امام(ره) به هویت بسیج و حرکت به سوی تمدن‌سازی نوین اسلامی با تشکیل هسته‌های مقاومت در جهان داشته و دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با توجه به اهمیت بیانیه گام دوم و نقش جوانان به‌عنوان موتور پیشران این بیانیه خاطرنشان کرد: «نقش بسیج دانشجویی برای تحقق این سند راهبردی نقشی تعیین کننده و مؤثر است و به‌عنوان تشکیلات انقلاب اسلامی در دانشگاه‌ها باید هفت مطالبه رهبری را جامه عمل بپوشاند.»

در مراسم تکریم و معارفه مسئولان قدیم و جدید بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک براساس حکم ابلاغی سجاد شاهسون به‌عنوان مسئول جدید بسیج دانشجویی معرفی و از تلاش‌های مهدی آقابابایی در مدت زمان تصدی این پست قدردانی شد.