۹ دی تجلی عشق و علاقه مردم ایران اسلامی به ولایت است

۱۱ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۵ کد : ۵۶۳ اخبار دانشگاه

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا گفت: «۹ دی تجلی بصیرت ماندگار و مصداق عینی عشق و علاقه مردم ایران اسلامی به ولایت است.»

محمد بختیاری در جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با قدردانی از حضور اقشار مختلف مردمی در مراسم بزرگداشت ۹ دی و تجدید بیعت مجدد با خلف صالح امام راحل  اظهار کرد: «۹ دی تجلی بصیرت ماندگار و مصداق عینی عشق و علاقه مردم ایران اسلامی به ولایت است.»

وی با تبیین حماسه مردمی ۹ دی ۸۸ افزود: «ما با سه تفکر و جریان در مواجهه با رخدادهای در طول تاریخ جامعه روبه‌رو هستیم. گروه نخست عده‌ای که تنها نظاره‌گر جریانات و اتفاقات جامعه هستند، گروه دوم علاوه بر نظاره اتفاقات به تحلیل و پردازش هم می‌پردازند؛ اما دسته سوم افرادی هستند که علاوه بر نظاره و تحلیل وارد میدان شده و از وقوع فتنه‌های سهمگین جلوگیری می‌کنند.»

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا ادامه داد: «در طول تاریخ در دسته نخست عده کثیری صرفاً بیننده حوادث و رویدادها بودند و اقدام خاصی انجام نداده‌اند و در زمان پیامبر اسلام(ص) نیز گروهی برای رسیدن به مطامع دنیوی چشمان خود را بر روی حقایق بستند و پس از رحلت رسول اکرم(ص) در سقیفه به دنبال اهداف شوم خود پرداختند و این نشان از بی‌بصیرتی آنهاست.»

جانباز ۷۰ درصد دوران دفاع مقدس بیان کرد: «پس از رحلت رسول اکرم(ص) این جریان بی‌بصیرتی ادامه داشت تا ۲۵ سال بعد امیرالمؤمنین با شرایط بسیار پیچیده به حکومت رسید و در حدود پنج سال از حکومت خود تغییرات اساسی در حاکمیت و زندگی مردم به وقوع پیوست.»

بختیاری خاطرنشان کرد: «در عصر حاضر نیز در دوران مختلف از جمله سال‌های ۷۸، ۸۸ و ۹۸ هوشیاری و بصیرت مردم رخ‌نمایی کرد و مردم فتنه‌گری را در نقطه خفه و عیار خود را در پاسداری از ارزش‌های امام و انقلاب نشان دادند.»

وی با تأکید بر ادامه‌دادن راه امام راحل و شهیدان انقلاب اسلامی عنوان کرد: «در ۹ دی ۸۸ ثابت کردند که در میان گرد و غباری که فتنه‌گران و دشمنان بپا کردند نه تنها راه را گم نمی‌کنند بلکه پشت سر عمود خیمه انقلاب و نایب امام زمان(عج) امام خامنه‌ای تا پای جان خواهند ایستاد.»