تبدیل شدن دانشگاه به الگوی اجرای بیانیه گام دوم انقلاب

۱۴ دی ۱۳۹۸ | ۰۸:۵۸ کد : ۵۶۴ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک گفت: «دانشگاه‌ها و مراکز علمی به‌عنوان قوه عاقله جامعه باید برای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب همانند موتور محرکه و پیشران اقدام کرده و به الگویی برای دیگر سازمان‌ها تبدیل شوند.»

حامد زارعی در جلسه شواری فرهنگی عمومی شهرستان پیشوا با تبیین جایگاه و اهمیت بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: «شورای فرهنگ عمومی یک شورای سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی است که باید در آن منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری و سیاست‌های کلان نظام، نصب العین قرار گیرد.»

وی درباره اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی در دانشگاه‌ها عنوان کرد: «دانشجویان باید در امور فرهنگی محور فعالیت‌های دانشگاه قرار گرفته و به همین منظور بسترهای لازم برای جذب و فعالیت بیشتر دانشجویان در کانون‌های فرهنگی، اجتماعی، ادبی و هنری و واگذاری بخش عمده امور مربوط به دانشجویان فراهم شده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با قدردانی از حضور پرشور اقشار مختلف مردم در مراسم‌های بزرگداشت حماسه نه دی یادآور شد: «این دانشگاه در مسیر ارزش‌های انقلابی و اسلامی اهتمام ویژه داشته و خود را همواره موظف به حرکت در راستای تعمیق و تجلی ارزش‌های دینی و انقلابی می‌داند.»

در این جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان پیشوا درباره بهره‌مندی از ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی برای منطقه و دیگر موضوعات فرهنگی و اجتماعی شهرستان بحث و بررسی صورت گرفت.