دانشگاه آزاد اسلامی شهادت تازه‌داماد حادثه تروریستی بغداد را تسلیت گفت

۱۵ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۲ کد : ۵۶۶ اخبار دانشگاه

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با صدور پیامی شهادت رزمنده مجاهد شهید وحید زمانی‌نیا را به زهرا غفاری همسر وی و دانشجوی این دانشگاه تسلیت گفتند.

اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با صدور پیامی شهادت پرافتخار رزمنده مجاهد شهید وحید زمانی‌نیا را به زهرا غفاری دانشجوی رشته ژنتیک این دانشگاه تسلیت گفتند.

در پیام هیئت رئیسه این واحد دانشگاهی آمده است: «سرکار خانم زهرا غفاری، بدین‌وسیله شهادت پرافتخار همسر دلاورتان، رزمنده مجاهد سروان پاسدار شهید وحید زمانی‌نیا را در حادثه ترور ناجوانمردانه دولت تروریست و جنایتکار آمریکا در کنار امیر دل‌ها سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی تبریک و تسلیت عرض می‌کنیم. خداوند متعال روح پاکش را با حضرت علی‌اکبر(ع) محشور کرده و به بازماندگان صبر جزیل عنایت فرماید.»

پاسدار شهید وحید زمانی‌نیا متولد سال ۱۳۷۱ از همراهان و محافظان حاج قاسم سلیمانی بود که ۱۳ دی ۱۳۹۸ در حمله پهپاد آمریکایی در فرودگاه بغداد به شهادت رسید.