فارغ‌التحصیلی هزار و ۸۰۰ دانشجوی پرستاری از دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۰۹:۳۸ کد : ۵۶۸ اخبار دانشگاه

رئیس دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک گفت: «تاکنون هزار و ۸۰۰ دانشجوی رشته پرستاری از این دانشکده فارغ‌التحصیل شده‌اند.»

سید‌عباس سیادتی درباره نقش و جایگاه پرستاران در کشور و توانایی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین- پیشوا و قرچک در تربیت پرستار اظهار کرد: «تعداد دانشجویان پرستاری این دانشکده اکنون ۱۷۸ نفر بوده و تعداد دانشجویان فارغ‌التحصیل از ابتدای راه‌اندازی این رشته تاکنون هزار و ۸۰۰ دانشجو است.»

به گفته وی، تعداد اعضای هیئت علمی گروه پرستاری دانشکده علوم پزشکی ورامین- پیشوا و قرچک ۱۲ نفر است.

امکانات دانشکده علوم پزشکی واحد ورامین در رشته پرستاری

رئیس دانشکده علوم پزشکی واحد ورامین-پیشوا و قرچک درباره امکانات فیزیکی این دانشکده گفت: «این دانشکده دارای امکانات فیزیکی شامل اتاق جلسات، تعداد ۲۱ کلاس فعال و مجهز به ویدئو پرژکتور، اتاق استادان هیئت علمی، امکانات آموزشی و اعضای هیئت علمی متخصص است.»

سیادتی مرکز آموزش مهارت‎های بالینی شامل اتاق پراتیک مجهز، اتاق عمل، موزه آناتومی و تجهیزات آزمایشگاهی تخصصی میکروب و انگل‌شناسی، ایمونولوژی، آسیب‌شناسی، فیزیولوژی و بیوشیمی و کتابخانه‎ مجهز را از دیگر امکانات این دانشکده عنوان کرد.

به گفته وی، نقش‌های حمایتی، مراقبتی، هماهنگی، مشورتی، مدیریتی و تحقیقاتی از  جمله وظایف یک پرستار در تیم مراقبتی پزشکی مورد نیاز است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی واحد ورامین-پیشوا و قرچک افزود: «پرستاران نقش ارزنده‌ای در ارائه خدمات مراقبتی و مشاوره‎ای دارند و با توجه به  نیاز مردم به مراقبت‌های پرستاری به‌دلیل تغییر الگوی بیماری‎ها و نیازهای سلامت، پیشرفت دانش پزشکی و مراقبت از سلامت تغییر کرده و نیاز جامعه به پرستاران بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.»

سیادتی درباره جایگاه دانشجویان و فارغ‌التحصیلان پرستاری یادآور شد: «با توجه به دیدگاه مثبت درباره پرستار و موقعیت او در جامعه به‌ویژه در چند سال اخیر، تحول در این حرفه ایجاد شده و آینده این رشته بهبود بیشتری خواهد یافت.»

بازار کار رشته پرستاری تضمین‌شده است

وی افزود: «امکان پیشرفت در این رشته در ایران و در خارج از کشور روز به روز بیشتر و بیشتر شده و با اینکه این شغل با سختی‌های زیادی همراه است، بازار کار عالی هم دارد و بین رشته‌های کارشناسی تنها رشته‎ای‌ است که فارغ‌التحصیل بیکار ندارد و بازار کارشان تضمین شده است.»

این استاد دانشگاه به آنا گفت: «فارغ‌التحصیلان رشته پرستاری می‎توانند در بیمارستان‎ها‎، درمانگاه‎ها، مراکز درمانی و مراکز نگهداری سالمندان و کودکان دولتی و خصوصی به‌عنوان پرستار شیفت، سرپرستار‎، سوپروایزر بالینی، سوپروایزر کنترل عفونت، سوپروایزر آموزشی و ریاست پرستاری بیمارستان مشغول به کار شوند.»

رئیس دانشکده علوم پزشکی واحد ورامین-پیشوا و قرچک درباره توسعه رشته پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد اظهار کرد: «با توجه به امکانات فضا و آموزشی مناسب و کافی این دانشکده و نیاز جامعه کنونی به خدمات مراقبتی و مشاوره‌ای برای توسعه و گسترش رشته پرستاری در مقطع کارشناسی ارشد در این واحد دانشگاهی اقدامات مؤثری در حال پیگری و انجام است.»