۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | ۰۷:۴۷ کد : ۵۷۲ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

همزمان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب صورت گرفت؛

دیدار مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با خانواده معظم شهید وحید زمانی نیا، شهید والامقام حادثه تروریستی دی ماه

دکتر آقامیری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، دکتر زارعی رئیس واحد ورامین-پیشوا، دکتر قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام (ره)، دکتر بختیاری معاون فرهنگی واحد ورامین-پیشوا با حضور در بیت شهید زمانی نیا ضمن دیدار با والدین و همسر شهید وحید زمانی نیا، به روح مطهر شهیدان ادای احترام کردند.
شهید وحید زمانی نیا از همراهان و محافظان حاج قاسم سلیمانی در عراق به فیض شهادت نائل آمد.
این شهید والامقام متولد سال ۱۳۷۱ که تنها ۲ ماه از زمان عقدش گذشته بود در حادثه ترور ناجوانمردانه دولت تروریست و جنایتکار آمریکا در کنار سردار شهید سپبهد حاج قاسم سلیمانی به درجه رفیع شهادت نائل و به کاروان شهدا پیوست.
گفتنی است زهرا غفاری همسر این شهید، دانشجوی رشته ژنتیک واحد ورامین-پیشوا می باشد.

( ۱ )