قدردانی از اعضای هیئت علمی و دانشجویان گروه پرستاری واحد

۱۷ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۹:۰۷ کد : ۵۸۶ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک از اقدام انسانی اعضای هیئت علمی و دانشجویان فعال و نوع‌دوست گروه پرستاری این واحد دانشگاهی قدردانی کرد.

حامد زارعی در پیامی از اقدام انسانی اعضای هیئت علمی، دانشجویان فعال و نوع‌دوست گروه پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا و قرچک قدردانی کرده است.

در این پیام آمده است: این روزها که مراکز درمانی کشور در مواجهه با مهمان ناخوانده جدید خود به سر می‌برند، بیش از هر زمانی ارزش کار کادر درمان و جامعه پرستاری برجسته شده است.

در بخش دیگری از پیام زارعی آمده: است: پرستاران سخت‌کوشی که در تبیین ارزش حرفه‌ای‌شان، رهبر معظم انقلاب مانند فرشتگان رحمت و ملائکه آسمانی توصیفشان کرده که در تمام مراحل سخت بیماری، صبورانه پاسخگوی دردها، مشکلات و نیازهای جسمی و عاطفی‌اش می‌شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-قرچک و پیشوا در بخش دیگری از این پیام آورده که از خودگذشتگی و نوع دوستی جامعه پزشکی از جمله پرستاران و کارکنان عرصه بهداشت و درمان که متعهدانه و عاشقانه در خط مقدم مقابله با شیوع ویروس کرونا، مشق علم را تبدیل به مشق عشق کرده‌اند، شاهدی بر این مدعاست و یقینا این جان‌فشانی، برای همیشه در خاطر مردمان این مرز و بوم باقی خواهد ماند و بر عهده تک‌تک ماست تا مقابل این عمل انسانی که موجبات سلامت و آرامش جامعه را فراهم می‌کند، سر تعظیم فرود آوریم.

در پایان این پیام آمده است: در پرتو عنایات کریمانه خداوند متعال و در سایه همدلی، وحدت و تبعیت از توصیه‌های بهداشتی حافظان سلامت، امید است از این مرحله حساس نیز با موفقیت و سربلندی عبور کنیم