عزم جدی واحد ورامین-پیشوا برای مقابله با ویروس کرونا

۲۱ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۴ کد : ۵۸۸ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-قرچک و پیشوا گفت: «این واحد دانشگاهی برای پیگیری و مقابله با ویروس کرونا عزم جدی دارد.»

سومین جلسه کارگروه بهره‌مندی از ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی ورامین به‌منظور بررسی ظرفیت‌های علمی و عملی این واحد دانشگاهی در تولید ژل ضدعفونی‌کننده و مایع پاک‌کننده تشکیل شد.

حامد زارعی در این نشست از ارائه خدمات و بسیج امکانات دانشگاه آزاد اسلامی ورامین با تکیه بر ظرفیت علمی و عملی خود به‌منظور پیگیری و مبارزه با ویروس کرونا خبر داد.

وی بر ضرورت سهیم شدن جامعه دانشگاهی در شرایط حساس پیش آمده کشور در مبارزه با ویروس کرونا تأکید کرد و یادآور شد: «دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه اجتماعی است و همواره حرکت خود را در مسیر رفع نیازهای جامعه سوق داده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-قرچک و پیشوا متذکر شد: «در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به شرایط خطیر ایجاد شده با تشکیل کارگروه‌های مختلف توان علمی و عملی خود را برای رفع این معضل در اختیار ستاد مرکزی قرار داده است.»

ضرورت تولید مکفی محصولات بهداشتی و توزیع عادلانه بین مردم ورامین و پیشوا

زارعی یادآور شد: «با توجه به نیاز مبرم منطقه و توان گسترده و دانش تخصصی واحد ورامین ماهانه ۲۰ هزار لیتر ژل ضدعفونی‌‌کننده و ۲۰ هزار لیتر مایع پاک‌کننده توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا تولید می‌شود.»

وی مطرح کرد: «با توجه به حساسیت شرایط کنونی، دستگاه‌های آزمایشگاهی فنی و تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار شبکه بهداشت و درمان شهرستان ورامین قرار گرفته شده و از ظرفیت و امکانات اعضای هیئت‌علمی برای تولید محصولات بهداشتی شامل ژل ضدعفونی‌کننده و مایع پاک‌کننده استفاده می‌شود.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-قرچک و پیشوا بر ضرورت تولید مکفی محصولات بهداشتی و توزیع عادلانه بین مردم ورامین تأکید کرد و افزود: «یقیناً با بسیج همه امکانات و ظرفیت‌های موجود، همدلی، وحدت و تبعیت از دستوالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی گامی مهم در زمینه مبارزه با این ویروس برداشته خواهد شد و از این شرایط ویژه با سربلندی عبور خواهیم کرد.»

( ۲ )