تولید ۳ محصول بهداشتی در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا

۲۲ اسفند ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۲ کد : ۵۸۹ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا عنوان کرد که در راستای تأمین نیازهای کشور در بحران پیش‌آمده و لزوم پیشگیری از شیوع ویروس کرونا سه محصول بهداشتی تولید و روانه بازار می‌کند.

حامد زارعی با اشاره به وضعیت حساس ایجادشده و نیاز مبرم شهروندان منطقه به محصولات بهداشتی خاطرنشان کرد: «با هماهنگی صورت گرفته با مسؤلان شهرستان و پس از اخذ مجوزهای قانونی و با تکیه بر توان گسترده و دانش تخصصی، این واحد دانشگاهی، محصولات بهداشتی تحت فرمولاسیون سازمان بهداشت جهانی تولید و عرضه می‌کند.»

وی دانشگاه آزاد اسلامی را دانشگاهی مسئله‌محور برشمرد و افزود: «دانشگاه آزاد اسلامی تمام توان و ظرفیت‌های موجود علمی و عملی خود را برای رفع نیازها و چالش‌های اجتماعی به کار گرفته است و بر اساس همفکری و هماهنگی صورت گرفته با اعضای هیئت علمی، سه محصول بهداشتی شامل محلول مایع ضد عفونی‌کننده، ژل ضدعفونی کننده و محلول پاک‌کننده سطوح تولید خواهد شد.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا ادامه داد: «بر اساس برنامه‌ریزی و پیش‌بینی انجام گرفته، ماهیانه ۲۰ هزار لیتر از هر کدام از محصولات مد نظر تولید و برای استفاده عموم شهروندان منطقه وارد بازار می‌شود.»

( ۴ )