شمارش معکوس آغاز کار مجتمع آموزشی، تحقیقاتی و تولیدی «غذای طیب»

۲۳ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۳:۰۲ کد : ۶۰۰ اخبار تصویری اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۰۵

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک عنوان کرد که راه‌اندازی و آغاز کار مجتمع آموزشی، تحقیقاتی و تولیدی غذای طیب در مراحل پایانی و اخذ مجوزهای نهایی است.

دکتر حامد زارعی در تشریح برنامه‌های سال ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با اشاره به فعالیت‌های مرکز تحقیقات این دانشگاه اظهار کرد: «این مرکز تحقیقات برای اخذ مجوز ۱۷۰۲۵ برای آزمایشگاه‌های تحقیقاتی خود اقدام کرده است و در آینده‌ای نزدیک استارت‌آپ‌ویکند کشاورزی و امنیت غذایی با محور برنامه علمی و دو همایش غذا و امنیت غذایی در این مرکز برگزار خواهد شد.»

انعقاد تفاهم‌نامه با شهرک‌های صنعتی استان تهران

وی با اشاره به مهم‌ترین اهداف تعریف‌شده برای این مرکز یادآور شد: «انعقاد تفاهم‌نامه با شهرک‌های صنعتی استان تهران در چارچوب مأموریت علمی تعریف‌شده برای واحد ورامین-پیشوا با عنوان غذا و امنیت غذایی، یکی از جدی‌ترین اهداف این مرکز است و در آینده‌ای نزدیک نیز با ارائه طرح توجیهی سراهای نوآوری به استان تهران و اخذ تأییدیه برای راه‌اندازی و استقرار آن در دانشکده کشاورزی اقدام لازم صورت می‌گیرد.»

۴ هدف اصلی دانشگاه آزاد ورامین در سال جدید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک درباره اهداف و دستورکارهای این دانشگاه در سال جدید در حوزه‌های مختلف عنوان کرد: «در سال جدید چهار هدف مهم را به توکل، فضل الهی و همت جمعی به‌صورت جدی دنبال خواهیم کرد که شامل ساماندهی و ارتقای هرچه بهتر تراز مالی، راه‌اندازی سرای نوآوری در حوزه کشاورزی و امنیت غذایی، راه‌اندازی و آغاز به کار مجتمع آموزشی، تحقیقاتی و تولیدی غذای طیب که در مراحل پایانی و اخذ مجوزهای نهایی است و جذب دانشجویان غیرایرانی می‌شود.»

زارعی خاطرنشان کرد: «در مورد جذب دانشجویان غیرایرانی نیز با توجه به اهمیت تقویت روابط بین‌الملل دانشگاهی، برنامه‌های تعریف‌شده بالادستی و از طرفی فراهم‌شدن زیرساخت‌های آموزشی، رفاهی، فرهنگی و کنسولی که منجر به اخذ مجوز رسمی برای واحد ورامین-پیشوا شده است، دفتر جذب و هدایت دانشجویان غیرایرانی دانشگاه اقدامات و تعاملات گسترده‌ای را برنامه‌ریزی کرده و در حال پیگیری آنهاست.»


نظر شما :