انجام عملیات روزانه ضد‌عفونی و گندزدایی

۲۷ فروردین ۱۳۹۹ | ۱۰:۲۴ کد : ۶۰۲ اخبار دانشگاه

عملیات ضدعفونی و گندزدایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک به‌صورت روزانه در راستای کنترل شیوع ویروس کرونا انجام می‌شود.

با شروع فعالیت اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین بر‌اساس بخشنامه سازمان مرکزی مبنی بر انجام فعالیت‌ها منطبق با سیاست‌های ستاد مقابله با کرونا، اقدامات پیشگیری و بهداشتی برای کنترل و مقابله با ویروس کرونا به‌صورت روزانه صورت می‌گیرد.

بر‌پایه این گزارش همه مکان‌ها، محل استقرار حضور حداقلی کارکنان و فضا‌های عمومی به‌صورت مستمر نظارت، ضد‌عفونی و گندزدایی می‌شود.

روزانه تجهیزات بهداشتی شامل ماسک، ژل ضد‌عفونی‌کننده و دستکش به کارکنان تحویل داده  می‌شود.

همه اقدامات پیشگیرانه و رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی با هدف ارتقای بهداشت و سلامت محیط به‌صورت مستمر با برنامه‌ریزی و نظارت جدی تا شکست کامل کرونا ویروس ادامه می‌یابد.

( ۱ )