طرح «رمضان، بهار قرآن» در ایستگاه نهم

۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۷:۰۲ کد : ۶۰۸ اخبار دانشگاه

طرح «رمضان، بهار قرآن» در ایستگاه نهم/ دانشگاهیان با مفاهیم سوره شوری آشنا می‌شوند

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا از برگزاری نهمین دوره طرح «رمضان، بهار قرآن» با برگزاری کارگاه آموزشی مجازی تفسیر سوره مبارکه شوری در این واحد دانشگاهی خبر داد.

محمد بختیاری با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: «با هدف ترویج فرهنگ و معارف قرآن و بهره‌مندی از زلال معارف و دستورات حیات‌بخش آن و ارتقای سطح معرفت دینی و دانش استادان، کارکنان و دانشجویان نهمین دوره طرح قرآنی -فرهنگی «رمضان، بهار قرآن» در ایام ماه رمضان برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا با توجه به اینکه این جلسات به‌صورت مجازی و بر پایه تفسیر نور حجت‌الاسلام والمسلمین قرائتی برگزار می‌شود، ادامه داد: «استادان، کارکنان و دانشجویان شرکت کننده در این جلسات که توسط حجت الاسلام بلوچی ارائه می‌شود با مفاهیم بلند و نورانی سوره مبارکه شوری آشنا می‌شوند.»

بختیاری ادامه داد: «پس از حضور موفقیت‌آمیز و کسب حدنصاب، گواهی طی دوره به میزان ۳۲ ساعت برای شرکت کنندگان صادر خواهد شد و به نفرات برگزیده در بخش استادان، کارکنان و  بخش دانشجویی این کارگاه هدایای ارزنده‌ای تقدیم خواهد شد.»

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک افزود: «در این ماه برنامه‌های متنوع دیگری در بستر فضای مجازی پیش‌بینی شده که شامل مسابقه کتابخوانی به مناسبت ولادت امام حسن مجتبی(ع) و بزرگداشت مقام معلم، مسابقه نقاشی ویژه فرزندان همکاران با موضوع نماز و رمضان است.»