عوامل اجرایی امتحانات آرامش خاطر دانشجویان را فراهم کنند

۲۱ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۰:۱۹ کد : ۶۱۷ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در جلسه توجیهی مراقبان امتحانات گفت: «مجریان برگزاری امتحانات با فراهم‌کردن شرایط و رعایت حقوق دانشجویان آرامش خاطر آنان را فراهم کنند.»

دکتر حامد زارعی در جلسه توجیهی مراقبان امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک که به‌منظور خدمات‌رسانی بهینه و تأکید بر رعایت حقوق دانشجویان برمبنای بخشنامه‌های ابلاغی و پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد با تبیین شرایط موجود به لحاظ شیوع کرونا و اهتمام ویژه دانشگاه برای پوشش مناسب آموزش در بستر فضای مجازی و سپری‌شدن  امتحانات اظهار کرد: «تمام تلاش و دغدغه ما این است که امتحانات حضوری در یک فضای آرام و کاملاً استاندارد منطبق بر بخشنامه‌ها، پروتکل‌های بهداشتی و بدون هرگونه استرس برای دانشجویان برگزار شود.»

وی با اشاره به به‌وجودآوردن شرایط مطلوب توسط عوامل اجرایی امتحانات بیان کرد: «مجریان برگزاری امتحانات با فراهم‌کردن شرایط و رعایت حقوق دانشجویان و همچنین خدمات‌رسانی  شایسته با رعایت بخشنامه‌های ابلاغی دانشگاه آزاد اسلامی در این خصوص اقدام کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته استادان به‌دلیل برگزاری کلاس‌های آموزش مجازی تأکید کرد: «پس از سپری‌شدن مناسب کلاس‌های مجازی در این مقطع امتحانات و نحوه برگزاری آن بسیار حائز اهمیت بوده و همه باید طبق قانون و مقررات، نظم و انضباط و تکریم شایسته ارباب رجوع جلسات را به نحو شایسته برگزار کنند.»

زارعی از تمام عوامل اجرایی درخواست کرد تا زمینه‌ای را فراهم آورند که دانشجویان با آرامش خاطر در جلسه امتحان حاضر شوند.

در ادامه این نشست نظر و پیشنهادهایی به‌منظور هم‌افزایی و خدمت‌رسانی بهتر از سوی معاونان، رؤسای دانشکده‌ها و عوامل اجرایی امتحانات مطرح شد.

( ۱ )