حضور ۹۲ درصدی دانشجویان در امتحانات مجازی

۰۱ تیر ۱۳۹۹ | ۱۵:۲۰ کد : ۶۲۴ اخبار دانشگاه

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک گفت: «نخستین روز امتحانات برخط این دانشگاه با حضور بیش از ۹۲ درصد دانشجویان برگزار شد.»

حامد زارعی در حاشیه بازدید از تیم‌های پشتیبانی برگزاری امتحانات مجازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک درباره روند امتحانات اظهار کرد: «پیرو تصمیم شورای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران مبنی‌بر مجازی‌شدن امتحانات، ستاد برگزاری آزمون در این واحد تشکیل شد و تمام امور از جمله برنامه‌ریزی، پشتیبانی و اطلاع‌رسانی برای برگزاری منظم و سالم امتحانات صورت گرفت.»

وی با اعلام اینکه امتحانات از امروز به مدت چهار هفته برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: «تیم‌های پشتیبان در طول زمان برگزاری آزمون در محل ستاد حضور داشته و دانشجویان و استادان می‌توانند از طرق مختلفی که اطلاع‌رسانی شده است با عوامل اجرایی و پشتیبان‌ها ارتباط مستقیم و غیرحضوری برقرار کنند.»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با تأکید بر رعایت عدالت و سلامت برگزاری آزمون‌های مجازی عنوان کرد: «تمام مراحل آزمون مجازی به‌صورتی طراحی شده که با نظارت‌های ویژه همراه است.»

زارعی درباره برگزاری روز نخست امتحانات در واحد ورامین-پیشوا و قرچک بیان کرد: «در روز نخست امتحانات با کمترین مشکل مواجه بودیم و بیش از ۹۲ درصد از دانشجویان با موفقیت در آزمون حضور پیدا کردند.»