برگزاری کلاس‌های عملی آزمایشگاهی واحد در ۲ مرحله

۰۸ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۹ کد : ۶۴۰ اخبار دانشگاه

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک از برگزاری کلاس‌های عملی آزمایشگاهی این واحد دانشگاهی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی خبر داد.

درباره برگزاری کلاس‌های عملی آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین- پیشوا و قرچک اظهار کرد: دروس عملی آزمایشگاهی این واحد دانشگاهی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در دو مرحله که مرحله نخست از پنجم تا ۲۰ مرداد جاری طبق جداول زمان‌بندی ارسال‌شده از طرف دانشکده‌ها به‌صورت مجازی و در مرحله دوم هم دروس عملی به‌صورت حضوری در گروه‌بندی‌های با تعداد کم در حل برگزاری است.

معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک خاطرنشان کرد: واحد درسی تربیت‌بدنی ۲ همه دانشجویانی که در نیمسال دوم ۹۹- ۹۸ و نیمسال تابستان اخذ کردند در مرحله نخست به‌صورت مجازی و در تاریخ ۱۰ مرداد از ساعت ۱۶ الی ۲۰ برگزار می‌شود.