روش مشاهده ی لیست دروس در سامانه ی آموزشیار

۲۶ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۱:۵۱ کد : ۶۶۰ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

خواهشمند است نکات مشروحه ذیل را در خصوص انتخاب واحد خود مد نظر قرار دهید :

اولا : زمان بندی انتخاب واحد بر اساس سال ورود (ورودی )تنظیم و از طریق کانال و سایت دانشگاه اطلاع رسانی شده است، لذا با توجه سال ورود در محدوده تاریخ و ساعت تعیین شده برای انتخاب واحد، حداکثر تلاش خود را در جهت ورود به موقع در سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد به آدرس :   http://edu.iau.ac.ir
به کار برده و طبق ورودی، دروس ارائه شده ( مربوط به رشته، مقطع، ورودی و سرفصل مربوطه ) را انتخاب واحد نمایید .
ثانیا ؛ قبل از  شروع زمان انتخاب واحد یک نسخه از چارت (مجموعه دروس رشته و ورودی ) مربوطه را در اختیار داشته باشید که در زمان انتخاب دروس،نکات مهم آموزشی اعم از رعایت پیش نیاز و هم نیاز، تعداد واحد دروس و تقدم و تاخر و غیره را مطلع شوید، چرا که مسوولیت هرگونه اشتباه در زمینه اخذ درس اعم از عدم رعایت پیش نیاز و هم نیاز، انتخاب کمتر یا بیشتر از حد دروس، انتخاب اشتباه دروس و سایر موارد آموزشی و قانونی به عهده دانشجو می باشد.

( ۶ )