ثبت نام دانشجویان جدید الورود

اطلاعیه مهم دانشجویان جدید الورود

اطلاعیه مهم

قابل توجه کلیه دانشجویان محترم جدیدالورود؛

با توجه به شرایط همه گیری بواسطه بیماری کرونا و نظر به آماده سازی زیرساخت های ثبت نام غیر حضوری در سامانه آموزشیار، کلیه تدابیر لازم برای تسهیل فرآیند ثبت نام غیر حضوری فراهم شده است، بنابراین دانشجویان محترم جدیدالورود که فرایند ثبت نام غیر حضوری خود را انجام داده اند از مراجعه حضوری در این خصوص خودداری نمایند.

انتخاب واحد ترم نخست دانشجویان جدیدالورود به صورت سیستمی انجام گرفته و قابل مشاهده در سامانه آموزش یار می باشد.

به اطلاع داوطلبان پذیرفته شده واحد ورامین-پیشوا و قرچک می رساند با توجه به شروع کلاس های دانشجویان جدیدالورود از تاریخ ۱۷ آبان ماه، لازم است در اسرع وقت نسبت به واریز مبلغ شهریه اعلامی سامانه آموزشیار (پروفایل دانشجو) به منظور ارائه دروس و انتخاب واحد اقدام فرمائید.

همچنین تا پایان آبان ماه می توانید جهت تحویل مدارک بارگذاری شده در سامانه آموزشیار به اداره ثبت نام واحد (از طریق پست پیشتاز یا حضوری) اقدام نمائید.

( ۱۵۷ )