تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا

۰۸ دی ۱۳۹۹ | ۰۷:۵۹ کد : ۶۸۶ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با تأکید بر رسالت پژوهش کاربردی گفت: پژوهش و تحقیقات کاربردی راهکار برون‌رفت از مشکلات کشور است.

وی، دانشگاه‌ را پایگاه‌ اصلی تولید علم برشمرد و خاطرنشان کرد: راه پیشرفت و توسعه همه‌جانبه کشور بر پایه تکیه بر ظرفیت‌های داخلی و تلاش‌های پژوهشگران این عرصه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک، پویایی و بالندگی دانشگاه را بر پایه میزان رشد فعالیت‌های علمی و پژوهشی برشمرد و ادامه داد: توسعه و عملیاتی‌ کردن فعالیت‌های پژوهشی و مسئله‌محور بودن آن مهم‌ترین رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی است.

در این مراسم از اشرف چگینی (گروه علوم انسانی)، رضوان پوراحمد (گروه کشاورزی)، شهره زارع کاریزی (گروه علوم پایه) تجلیل شد. همچنین با اهدای لوح سپاس از مریم عیدی با مرتبه علمی استادی و سید ناصر موسوی، لیلا ناطقی، بیتا سودایی، فاطمه نوربخش، فهیمه باغبانی آرانی که اخیراً به مرتبه علمی دانشیاری ارتقا یافته‌اند، قدردانی شد.

در بخش تجلیل از مدیران مسئول فعال مجلات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین نیز از مریم عیدی، مژده ملکی، نازنین فرهایار، محمدرضا اسحاقی و در بخش اجرای طرح‌های پژوهشی برون‌دانشگاهی از سید ناصر موسوی تجلیل شد.

در راستای تحقق برنامه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین نادیه قوشچیان، عرفان شعبانی، سمیرا سجادی، نغمه هلالی، طیبه شکوهی، فرزاد زارع به‌عنوان دانشجویان فعال با اهدای لوح سپاس مورد تجلیل قرار گرفتند.

( ۳ )