بیانیه دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به مناسبت رحلت ملکوتی آیت الله مصباح یزدی

۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۵۸ کد : ۶۸۹ اخبار دانشگاه

انا لله و انا الیه راجعون

قال رسول الله صلی الله علیه و آله و سلم  اذا مات العالم ثلم فی الاسلام ثلمه لایسدها شئ
 در ایام شهادت حضرت زهرا س و سالروز شهادت سردار سرافراز شهید سلیمانی و چهلمین روز شهادت دانشمند بزرگ هسته ای دکتر فخری زاده بار دیگر امت اسلامی در غم از دست دادن یکی از بهترین یاران رهبری معظم انقلاب استاد عرصه علم و معرفت و اخلاق عالم ربانی فقیه مجاهد حکیم آگاه حضرت آیت الله مصباح یزدی فرو رفت و غم و اندوه امت اسلامی را دو چندان کرد.
 امروز حوزه های علمیه و امت اسلامی در غم کسی سوگوار است که امام امت اسلامی حضرت امام خامنه ای در وصف ایشان فرموده بودند ایشان جای استاد شهید مطهری را پر کردند.  الحق که آن عزیز سفر کرده در تبیین مغمضات مسایل اعتقادی و فلسفی و بویژه در حمایت از جایگاه ولایت فقیه و مبانی انقلابی اسلامی استاد و سرآمد دوران بود
آیت الله مصباح یزدی این حکیم مجاهد در مسیر حمایت از انقلاب و ولایت تمام قد ایستادگی کرد و همیشه خار جشم خط نفاق و منحرفین از مبانی انقلاب بود و لذا علیرغم جایگاه والای علمی خود در خط مقدم مبارزه با سردمداران لیبرال و منافقین منحرف از  مبانی انقلاب و ولایت همه اهانت ها و تهمت ها را به جان و دل خرید و دم برنیاورد. اخلاص این مرد بزرگ و مجاهدت های مخلصانه اش و نیز کتب و آتار نفیس و ارزنده اش که از ایشان جهره ای از ادب و اخلاق و نیز فیلسوفی اسلام شناس و آگاه به زمان را به یادگار گذاشت. ما این مصیبت و ثلمه بزرگ را که بفرموده رسول مکرم اسلام چیز دیگری جای آنرا پر نمیکند به محضر مبارک حضرت ولیعصر عج و نایب برحقش مقام معظم رهبری. حوزه عای علمیه دانگاهیان ارجمند و نیز دلدادگان به انقلاب اسلامی و جوامع علمی فرهنگی میهن اسلامی تسلیت عرض میکنیم و برای آن مرد بزرگ از درگاه خداوند بزرگ علو درجات و برای بیت معظم له و فرزندان صالحش صبر و اجر مسئلت داریم.