بزرگداشت شهدای جبهه مقاومت و هسته‌ای

۱۶ دی ۱۳۹۹ | ۰۸:۴۰ کد : ۶۹۰ اخبار دانشگاه

مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی و همرزمان او، بزرگداشت شهید فخری‌زاده و علامه مجاهد و انقلابی آیت‌الله مصباح یزدی در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین - پیشوا برگزار شد.

مراسم نخستین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج‌قاسم سلیمانی و همرزمان او و بزرگداشت دانشمند هسته‌ای «دکتر فخری‌زاده» و علامه مجاهد و انقلابی آیت‌الله مصباح یزدی با سخنرانی علی‌اکبر انارکی از فرماندهان یگان فاتحین سپاه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا برگزار شد.

انارکی در این مراسم که با حضور جمعی از خانواده معظم شهدا، دانشگاهیان و مسئولان منطقه‌ای برگزار شد به تبیین جایگاه اثرگذار سردار سلیمانی در سطح ملی و بین‌المللی و ویژگی‌های شخصیتی آن شهید والامقام پرداخت.

زهرا غفاری همسر شهید زمانی‌نیا و دانشجوی واحد ورامین-پیشوا در این مراسم معنوی، دلنوشته‌ای خطاب به همسر شهیدش در جمع حاضران قرائت کرد.

در ادامه از خانواده شهید والامقام وحید زمانی‌نیا که در حادثه تروریستی بغداد همراه با سردار سلیمانی به خیل شهدا پیوست، تجلیل شد.