تجلیل از همسران شهید قاضی‌خانی و علوی‌بقا

۱۲ بهمن ۱۳۹۹ | ۰۸:۲۶ کد : ۶۹۹ اخبار دانشگاه

همزمان با سالروز وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت ام‌البنین سلام‌الله علیها از همسران شهید قاضی‌خانی و علوی‌بقا در دانشگاه آزاد اسلامی پیشوا قدردانی شد.

همزمان با سالروز وفات بانوی بزرگ اسلام حضرت ام‌البنین سلام‌الله علیها که به‌عنوان روز تکریم مادران و همسران شهدا نامگذاری شده است، مراسمی با حضور خانواده شهیدان در دانشگاه آزاد اسلامی پیشوا برگزار شد.

سخنرانان در این مراسم معنوی به فضائل و ویژگی‌های بانوی فداکار اسلام حضرت ام‌البنین سلام‌الله علیها پرداخته و این روز را فرصتی مناسب برای تکریم از همسران و مادران شهدا که منادی، مروج و علمدار خط سرخ شهیدان و اهداف و آرمان‌های والای آنان بوده‌اند، عنوان کرد.

در این مراسم از همسران مهدی قاضی‌خانی شهید مدافع حرم و مهدی علوی‌بقا شهید امینت با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.

( ۱ )