رشد ۴۴ درصدی جذب نودانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا

۳۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۰۴ کد : ۷۷۳ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا و قرچک از رشد 44 درصدی جذب نودانشجو در این دانشگاه خبر داد.

کیان پهلوان‌افشاری  از روند صعودی و رشد 44 درصدی جذب دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک خبر داد.

وی افزود: واحد دانشگاهی ورامین در ایام ثبت‌ نام داوطلبان ورود به مراکز آموزش عالی و دانشگاه‌ها با تکیه بر برنامه‌ریزی هدفمند، استفاده از تمام امکانات سرمایه‌ای، بهره‌مندی از توانمندی نیروی انسانی و شیوه‌های تبلیغاتی اثربخش، شاهد افزایش 22 درصدی جذب دانشجو در مقایسه با سال گذشته بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامی-پیشوا و قرچک با بیان اینکه این واحد دانشگاهی مانند سایر دانشگاه‌ها در سال‌های اخیر با کاهش دانشجو مواجه بود، تأکید کرد: با این وجود در سال تحصیلی ۱۴۰۰ رشد بیش از 20درصدی جذب دانشجو را در مقایسه با سال گذشته داشته‌ایم.

پهلوان‌افشاری اتفاق ارزشمند رشد جذب را مرهون همت والا و تلاش‌های بی‌دریغ تمام همکاران و عوامل اجرایی ستاد ثبت‌نام برشمرد و ادامه داد: روند صعودی جذب دانشجو قطعاً نویدبخش آینده‌ای روشن در این مجموعه دانشگاهی است.

وی با قدردانی از مسئولیت‌پذیری ستودنی همه همکاران سختکوش در بخش‌های مختلف که موجب سربلندی و اعتلای واحد ورامین-پیشوا و قرچک را فراهم می‌آورند، ابراز امیدواری کرد که استمرار و تقویت مساعی جمعی و همدلی و دلسوزی حداکثری، موجب دستیابی به قله‌های رفیع علمی و ارتقای سطح معیشت و بالندگی هرچه بیشتر کمی و کیفی در خدمت‌رسانی به دانشجویان شود.