راه‌اندازی کلینیک گیاه‌پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا

۲۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۵:۰۵ کد : ۷۷۸ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک از راه‌اندازی کلینیک گیاه‌پزشکی در دانشکده کشاورزی این دانشگاه خبر داد.

یان پهلوان افشاری در نشست و دیدار مشترکی که به همراه امام جمعه شهرستان ورامین در دفتر مدیر جهاد کشاورزی ورامین با مسئولان جهاد کشاورزی برگزار شد، درباره رفع موانع و ارتقای تولید کشاورزی با راهکارهای علمی اظهار کرد: رفع موانع تولید در بخش کشاورزی با توجه به لزوم حفظ و ارتقای امنیت غذایی جامعه از نیازهای اساسی امروز جامعه به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه عرصه کشاورزی علاوه بر تأمین امنیت غذایی نقش بسزایی در رشد و شکوفایی اقتصادی دارد، ادامه داد: عرصه کشاورزی و فعالیت در این زمینه می‌تواند مانند فعالیت در حوزه صنعت به بستر اشتغالزایی و کارآفرینی موفق تبدیل شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین -پیشوا و قرچک با اشاره به قدمت و ظرفیت‌های متنوع موجود در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین بیان کرد: برای برون‌رفت از مشکلات حوزه کشاورزی، ارتقای سطح تولید و بهره‌وری مناسب راهی جز استفاده از ظرفیت‌های علمی و متخصص نداریم.

پهلوان افشاری با تبیین رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی در راستای مسئولیت اجتماعی و کارآفرینی عنوان کرد: مشارکت و حضور فعالانه دانشجویان در بازار کسب و کار در قالب طرح پویش الگویی مؤثر برای ترغیب جوانان به تحصیل در رشته‌های کشاورزی و صنایع غذایی است.

راه‌اندازی کلینیک گیاه‌پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین

وی از راه‌اندازی کلینیک گیاه‌پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین خبر داد و یادآور شد: آزمایشگاه تشخیص آفات و بیماری‌های گیاهی به‌منظور راهنمایی کشاورزان و باغداران منطقه برای مبارزه با آفات و بیماری‌ها، علف‌های هرز و توصیه روش‌های کنترل مؤثر در دانشکده کشاورزی ورامین راه‌اندازی و کشاورزان و باغداران می‌توانند از خدمات این کلینیک استفاده کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین ـ پیشوا و قرچک متذکر شد: این کلینیک برای بازدید و بررسی وضعیت آفات، بیماری‌های گیاهی و روش‌های صحیح کنترل آنها، بازدید از مزارع، باغات و ارائه مشاوره، توصیه و نظارت بر روش‌های مناسب برای کنترل و مهار عوامل خسارت‌زای گیاهی، بازدید و نظارت بر گلخانه‌ها و صدور نسخه‌های گیاه‌پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد و در آینده مجوز کلینیک فعالیت قرنطینه‌ای اخذ خواهد شد.

در این نشست مقرر شد کارگروه تخصصی جهاد کشاورزی و دانشگاه آزاد اسلامی به‌منظور تحقق اهداف این نشست تشکیل و موارد تخصصی همانند اصلاح نژاد دام، همکاری‌های آزمایشگاهی، کلینیک گیاه‌پزشکی، راه‌اندازی آزمایشگاه استاندارد لبنیات دانشگاه، اجرای طرح پویش و دیگر زمینه‌های همکاری پیگیری و عملیاتی شود.