۰۸ دی ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۰ کد : ۷۸۳ اخبار دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک گفت: رسیدن به جایگاه اصلی پژوهش، مستلزم تجدیدنظر در قوانین و مقررات و رفع موانع است.

رسیدن پژوهش به جایگاه اصلی با تجدیدنظر در قوانین و رفع موانع

کیان پهلوان‌افشاری در جمع پژوهشگران برتر و فعالان حوزه پژوهش و فناوری واحد اظهار کرد: باید پذیرفت تکنولوژی وارداتی نیست؛ بلکه دست یافتنی بوده و ناظر به فرمایش رهبری برای نائل شدن به مرجعیت علمی باید به پژوهش در جایگاه اصیل و واقعی خود توجه کنیم. رسیدن به جایگاه اصلی پژوهش، مستلزم تجدیدنظر در تفکر پژوهش، قوانین و مقررات و رفع موانع در این باره است.

وی با تبیین اهمیت و جایگاه پژوهش افزود: نزدیک به ۹ دهه از تأسیس دانشگاه در کشور می‌گذرد که به تبع آن فعالیت‌های پژوهشی به‌عنوان بال مؤثر و جدایی‌ناپذیر در کنار مقوله آموزش مطرح بوده است. با تأمل و واکاوی حوزه فعالیت‌های پژوهشی در کشور باید به این مطلب اذعان داشته باشیم که جایگاه امروز پژوهش باید فراتر از این باشد و اساساً اثرات فعالیت‌های پژوهشی در حل مسائل و مشکلات کشور را باید آشکار مشاهده کنیم در صورتی چنین نیست.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با تأکید بر اینکه در عرصه حل مسائل کلان کشور با تکیه و راهبرد صحیح پژوهش به موفقیت و پیشرفت‌های چشمگیر دست یافتیم، گفت: پیشرفت در عرصه موشک‌های بالستیک، انرژی هسته‌ای و نانو از مهم‌ترین مصادیقی است که حکایت از ورود موفق دانشمندان ایرانی دارد.

رسیدن پژوهش به جایگاه اصلی با تجدیدنظر در قوانین و رفع موانع

در این جلسه که هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک حضور داشتند از پژوهشگران برتر و فعالان حوزه پژوهش این واحد دانشگاهی تجلیل شد.