اطلاعیه ترم تابستان 95-94 واحد ورامین – پیشوا

۱۲ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۲:۲۰ کد : ۴۸ اطلاعیه ها

قابل توجه دانشجویان محترم مقاطع مختلف :

در ترم تابستان امسال برای دوره های کاردانی و کارشناسی حداکثر ۱۰ واحد و برای دوره کارشناسی ارشد تا یک درس ارائه می شود. همچنین دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی که با اخذ ۱۲ واحد درسی در دوره تابستان دانش آموخته می شوند می توانند در این دوره تا ۱۲ واحد درسی اخذ نمایند.
شهریه ثابت دوره تابستان در ازای اخذ ۶ واحد درسی و کمتر، نصف شهریه ثابت و در صورت اخذ بیش از ۶ واحد تا حداکثر ۱۲ واحد، دوسوم شهریه ثابت به همراه شهریه واحدهای انتخابی جهت دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی لحاظ می شود. لازم به ذکر است، مدت دوره تابستان بدون احتساب زمان ثبت نام، امتحانات و اعلام نمرات امتحانی، ۸ هفته است. شروع ترم تابستان پنجم تیرماه 95و پایان آن 29 مرداد 95 خواهد بود ، امتحانات اول شهریور لغایت 10شهریور 95 ، همچنین انتخاب واحد اینترنتی مقاطع مختلف از یکم  تیر 95 لغایت 3 تیر 95 انجام خواهد پذیرفت .

لازم به ذکر است در ترم تابستان 95-94 این واحد دانشگاهی دروس عمومی و اختصاصی ( نظری و عملی ) ارائه گردیده ، لذا جهت کسب اطلاعات بیشتر به گروه های مربوطه مراجعه فرمایید .

معاونت آموزشی واحد

( ۳ )