شهدا مظهر قدرت و آبروی ایران اسلامی هستند

۲۳ اسفند ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۸ کد : ۷۲۰ اخبار دانشگاه

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک گفت: شهدا مظهر قدرت و آبروی کشور بوده و ثمرات وجودی آنان همانند رشد و تکامل درخت بارور در جامعه مشهود است.

حامد زارعی در آیین بزرگداشت روز شهدا که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا برگزار شد، اظهار کرد: شهدا مظهر قدرت و آبروی کشور بوده و ثمرات وجودی آنان همانند رشد و تکامل درخت بارور در جامعه مشهود است.

وی اضافه کرد: برگزاری برنامه‌ها به یاد و نام شهدا این مهم را گوشزد می‌کند که چه وظیفه سنگینی بر عهده ما نهاده شده و امیدوارم آن را به سرمنزل مقصود برسانیم.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک عنوان کرد: پدران و مادران شهدا ثمره زندگی‌شان را فدای انقلاب اسلامی کردند و امروز به‌واسطه خون آنان سرو خوش قامت انقلاب اسلامی پابرجاست.

زارعی عنوان کرد: یکی از ثمرات این شجره طیبه، امنیت و آرامشی است که اکنون در کشور برقرار شده است.

وی ادامه داد: شهدا از گرانبهاترین و بالاترین سرمایه خود گذشتند و با تحمل دشواری‌ها در برابر تجاوز و خودخواهی‌های دشمنان ایستادند و از مرزوبوم کشور و اعتقادات دفاع کردند.

شهادت آمال و آرزوی هر مؤمن است

فرماندار شهرستان پیشوا نیز گفت: جان هر انسانی ارزشمندترین دارایی او در عالم مادی است که شهدا مشتاقانه آن را در راه انقلاب و اسلام فدا کردند. شهیدان معزز با ایثار و بذل جان خود به مقام شهادت رسیدند که آمال و آرزوی هر مؤمنی است.

حسین عباسی ابراز امیدواری کرد که در نیت، عمل و گفتار رهروی شهدا بوده و با توسل به آنان بتوانیم از عهده مسئولیت‌هایی که بر دوشمان نهاده شده به خوبی برآییم.

در این برنامه که خانواده معظم شهیدان، مسئولان شهری و دانشگاهیان حضور داشتند به نام و یاد ۶ دانشجوی شهید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک، نهال غرس شد.