پیام دکتر پهلوان افشاری به مناسبت ارتحال امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد

۱۷ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۸ کد : ۷۲۸ اخبار دانشگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

به نیمه ی ماه خرداد می رسیم! روزهایی که در تقویم جمهوری اسلامی ایران، جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده اند.

۱۴ خرداد ۱۳۶۸، سالگرد ارتحال ملکوتی آن عبد صالح خدا که امروز آرمان الهی و نهضت مقدسش، رساتر از همیشه در گوش حقیقت جویان جهان طنین انداز شده است.

بزرگ مردی که با اتکال به ذات اقدس الهی و اراده و توان مردمی، پرچم احیاء اسلام ناب محمدی(ص) و عزت و سربلندی ایران و ایرانی را برافراشت.

اکنون پس از گذشت سی و دو سال در حالی به سوگ آن یار عزیز سفر کرده می نشینیم که در پرتو عنایات خاصه حضرت ولی عصر (عج)، رهبری فرزانه و رهرو راستین آن معلم وارسته، سکان هدایت و راهبری ملت آزاده ایران و مسلمانان جهان اسلام را به عهده گرفته و به منزلگاه سعادت هدایت می نماید.

و اما ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، مبداء نهضت اسلامی ایران را چگونه می توان توصیف کرد؟ خروش تاریخی! تجلی آرمان ها! قیام حماسه انگیز! روز سرنوشت! شکستن و فرو ریختن هیبت حکومت شاهنشاهی! غیرت دینی! حرکتی الهی! رستاخیز فرهنگی و یا یک تاریخ؟

به گواه تاریخ، ۱۵ خرداد یک روز نیست، یک تاریخ است. روزی که اگرچه به گفته امام راحل(ره)، مردم ایران اسلامی را برای همیشه عزادار نمود ولیکن، مبارک بود برای ملتی که منتهی شد به امر بزرگ استقلال کشور و آزادی برای همه مردم ایران اسلامی.

مردمانی که در دوران خفقان رژیم ستم شاهی و با اعتقادی راسخ و شور و عشق حسینی، کفن پوشیدند تا در مرگ با عزت از زندگی با ذلت رها گردند.

امروز قیام خونین و الهی ۱۵ خرداد همچون چراغی تابان، نه تنها کشور عزیزمان بلکه فراتر از مرزهای اسلام و قلوب تمامی آزادگان و آزادی خواهان عالم را روشن ساخته است.

در این میان، مردمان غیرتمند و ولایت مدار ورامین، پیشوا و قرچک به تاسی و پیروی از پدران خود که هم چنان خون آنها در رگ هایشان می جوشد، نشان دادند که با بصیرت و همراهی مثال زدنی خود، راه آن جاودانه های ابدی نهضت خمینی عزیز را ادامه می دهند.

از خداوند منان که این توفیق را رفیق راهم ساخت تا در دیار پیشگامان انقلاب اسلامی، خدمت نمایم شکر و سپاس ویژه نموده و امیدوارم به لطف بیکران الهی و در سایه همدلی و تلاش جمعی جامعه ی فرهیخته دانشگاهی به توفیقات روزافزون دست یابیم ان شاءالله.

دکتر کیان پهلوان افشاری
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا- قرچک