اطلاعیه مهم امتحانات

۱۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۷:۴۱ کد : ۷۳۳ اخبار تصویری اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

(ویژه امتحانات پایان ترم دانشجویان)

1-  اخذ کارت ورود به جلسه امتحان از طریق سامانه آموزشیار جهت آزمون مجازی امتحان پایان ترم الزامی است.

2- لازم است دروس درج شده در کارت ورود به جلسه امتحان پایان ترم با بخش آزمون دروس در سامانه دان مطابقت داده شود. چنانچه آزمونی برای درسی از دروس امتحانی دانشجو در سامانه دان ثبت نشده است در اسرع وقت با پشتیبانان سامانه دان تماس گرفته شود.

3- دانشجویان جهت ورود به آزمون دروس، آزمون هایی را انتخاب نمایند که عبارت آزمون پایان ترم نهایی برای درس مربوطه درج شده باشد.

4- پاسخ سوالات تستی به صورت آنلاین و از طریق انتخاب گزینه صحیح در خود سامانه دان و در بازه زمانی تعیین شده صورت می گیرد.

5- پاسخ سوالات تشریحی به صورت آفلاین (در صورت طرح سوالات تشریحی) از طریق بارگذاری فایل پاسخنامه دانشجو در سامانه دان امکان پذیر است. در صورت بروز مشکل در روند بارگذاری پاسخنامه در سامانه، ارسال فایل مربوطه به آدرس ایمیل استاد و آدرس ایمیل اداره امتحانات در بازه زمانی تعیین شده الزامی است.

6- حضور در جلسه امتحان آزمون مجازی اهم از تستی(آنلاین) تشریحی (آفلاین) برای تمامی دانشجویان الزامی است وعدم حضور به منزله غیبت در جلسه  امتحان محسوب می گردد.

آدرس ایمیل اداره امتحانات واحد ورامین- پیشوا:

آدرس ایمیل اداره امتحانات مرکز قرچک:

شماره تماس پشتیبانان:

شماره همراه:
شماره ثابت:
شماره تماس مرکز قرچک:

(حوزه معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی)