سیره اعتقادی و عملی شهدا برای نسل جدید تبیین شود

۱۲ تیر ۱۴۰۰ | ۰۷:۵۷ کد : ۷۳۵ اخبار تصویری اخبار دانشگاه

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک تأکید کرد: شهیدان، بهترین الگوی جوانان امروز ما هستند که باید سیره اعتقادی و عملی آنان را برای نسل جدید تبیین کنیم.

کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک با حضور در بیت شهیدان جنیدی با حاجیه خانم بتول جنیدی مادر چهار شهید سرافراز ایران اسلامی دیدار کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک در این دیدار با قدردانی از مجاهدت و از خودگذشتگی خانواده‌های معظم شهیدان در مسیر استقرار و استمرار نظام جمهوری اسلامی اظهار کرد: شهیدان، بهترین الگوی جوانان امروز ما هستند که باید سیره اعتقادی و عملی شهدا را برای نسل جدید کشور تبیین کنیم.

پهلوان افشاری با تأکید بر اثربخشی خون مطهر و خلوص نیت شهدا افزود: خون پاک شهدا علاوه بر اینکه عزت و سربلندی را به همراه داشته، تضمین‌کننده سلامت روح و نهادینه شدن فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی در نسل‌های آینده کشور است.

مادر چهار شهید سرافراز ایران اسلامی هم در این دیدار با قدردانی از روحیه جهادی و تفکر ولایی سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا مطرح کرد: مقام شامخ شهیدان نزد خداوند بر همه رهروان راه شهیدان عیان است و چیزی که ما را نزد شهدا محبوب می‌کند و موجب حفظ آبروی ما در روز قیامت می‌شود، رفتار و عملکرد ماست که امیدواریم با اعمال خود نزد آنها سربلند باشیم.

حاجیه خانم بتول جنیدی همسر مرحوم حجت‌الاسلام حاج شیخ احمد جنیدی پدر شهیدان جنیدی و امام جمعه فقید رودسر است که چهار فرزند خود را تقدیم اسلام کرده است.