ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو براساس سوابق تحصیلی دوره کارشناسی ناپیوسته

۱۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۹ کد : ۷۳۸ اخبار دانشگاه

بدینوسیله به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، ثبت نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال اول پذیرش آنها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است تا روز سه شنبه 22 تیر ماه ادامه خواهد داشت.

داوطلبان می توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی   www.azmoon.org  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط با  تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

لیست رشته های #کارشناسی #ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک:

شماره های تماس:

آدرس فضای مجازی اینستاگرام:
 iauvaramin
تلگرام: