اطلاعیه واکسیناسیون

۲۶ تیر ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۹ کد : ۷۴۱ اطلاعیه ها

اطلاع رسانی در خصوص واکسیناسیون دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

به اطلاع کلیه دانشجویان گرامی می رساند به منظور انجام مقدمات اولیه برای واکسیناسیون دانشجویان دانشگاه در آینده نزدیک:

1⃣- لازم است کلیه دانشجویان گرامی از صحت کد ملی و اطلاعات شناسنامه ای خود در سامانه آموزشیار اطمینان حاصل نمایند. در صورت هر گونه مغایرت با ارائه مستندات به حوزه آموزش واحد خود جهت اصلاح هماهنگی نمایند.

2⃣- لازم است دانشجویان محترم سامانه پایش و غربالگری سلامت خود به آدرس azadhr.healthehr.ir را تکمیل نمایند. بدیهی است صحت اطلاعات ورودی ( اعم از نام و نام خانوادگی کد ملی شماره دانشجویی رشته و محل تحصیل و نیز اطلاعات خودارزیابی سلامت) به عهده دانشجویان گرامی است.

استادان و کارمندان محترم لازم است در سامانه ساجد، انتهای صفحه اول قسمت سامانه پایش فرم مربوطه را تکمیل نمایند.

( ۱ )