انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با شهرک‌های صنعتی

۱۷ شهریور ۱۴۰۰ | ۱۰:۵۷ کد : ۷۵۲ اخبار دانشگاه

تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا و قرچک با شهرک‌های صنعتی با حضور مسئولان منعقد شد.

تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، پیشوا و دپارتمان آموزش و پژوهش شهرک صنعتی عباس‌آباد به نمایندگی از شهرک‌های صنعتی کشور در جلسه‌ای با حضور مسئولان در راستای بهره‌مندی نظام‌مند از خرد جمعی و ارتباط مؤثر بخش صنعت و دانشگاه به امضا رسید.

اهداف تفاهم‌نامه همکاری واحد ورامین با شهرک‌های صنعتی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین پیشوا و قرچک در حاشیه این نشست با تشریح فعالیت‌های هدفمند دانشگاه آزاد اسلامی بر مبنای پژوهش منجر به حل مسئله و کاربردی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دارای ظرفیت‌های منحصربه‌فردی است که این مؤلفه‌ها به همراه تعامل سازنده مراکز صنعتی، عرصه تولید و اشتغال را شکوفا کرده و به رفع مشکلات در حوزه صنعت منتج می‌شود.

وی بر توسعه همکاری دانشگاه و صنعت در راستای حل مشکلات مراکز تولیدی و اجرایی تأکید کرد و ادامه داد: اشتغال همراه با تحصیل به‌عنوان یکی از اهداف این تفاهم‌نامه در قالب طرح پویش دنبال شده که این طرح به الگویی کارآمد تبدیل شده است.

کیان پهلوان‌افشاری گفت: اخذ طرح‌های برون دانشگاهی از بخش صنعت، حمایت از پروژه و پایان‌نامه‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی، اجرای دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی مورد نیاز شهرک‌های صنعتی، بازدیدهای علمی و کارآموزش دانشجویان، حمایت از تجاری‌سازی و فناوری‌های نانو، مشارکت در عرصه کارآفرینی و اشتغال دانشجویان بعد از فراغت از تحصیل و گذراندن فرصت مطالعاتی استادان در این شهرک‌ها از مهم‌ترین مفاد این تفاهم‌نامه است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا و قرچک اضافه کرد: در اختیار قراردادن تجهیزات آزمایشگاهی و فناوری طرفین، عارضه‌یابی بخش صنعت توسط استادان، برگزاری همایش‌ها، سمینارها و نشست‌های علمی مشترک از دیگر موارد تفاهم‌نامهٔ همکاری مشترک است.