مرکز رشد مشترک واحدهای دانشگاهی تهران جنوب و ورامین-پیشوا ایجاد می‌شود

۰۹ آذر ۱۴۰۰ | ۰۸:۳۰ کد : ۷۷۵ اخبار دانشگاه

مرکز رشد مشترک واحدهای دانشگاهی تهران جنوب و ورامین_پیشوا در راستای توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای ایجاد می‌شود.

تفاهم‌نامه همکاری ایجاد مرکز رشد وابسته(اقماری) میان دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای تهران جنوب و ورامین_پیشوا و قرچک در راستای سیاست‌های دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر «توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای» منعقد شد.

از اهداف این تفاهم‌نامه مشترک که به امضای وحید چگینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب و کیان پهلوان افشاری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین-پیشوا رسید، می‌توان برگزاری دوره‌های آموزشی و ترویجی، مهارت‌های فنی مورد نیاز برای واحدهای فناور، تبادل تجربیات، دانش و اطلاعات و استفاده متقابل از امکانات، ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها، حمایت از برگزاری همایش‌های منطقه‌ای و ملی مرتبط با مراکز رشد و انجام خدمات مرتبط با توسعه، رشد و ارتقای واحدهای فناور توسط طرفین را نام برد.

( ۱ )