اطلاعیه مهم امور شهریه

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۴۹ کد : ۷۸۱ اخبار تصویری اخبار دانشگاه اطلاعیه ها

دانشجوی گرامی:
با سلام ضمن آرزوی موفقیت روز افزون شما به اطلاع می رساند علیرغم اطلاعیه های قبلی مبنی بر تسویه بدهی شهریه و هم چنین مساعدت دانشگاه جهت شرکت تمامی دانشجویان محترم در کلاس های آموزشی، تاکنون اقدامی از سوی برخی از دانشجویان در این خصوص به عمل نیامده است، از همین رو از تاریخ ۲۵ آذر ماه محدودیت دسترسی به سامانه دان برای دانشجویان بدهکار اعمال می شود و لازم است دانشجویان نسبت به تسویه بدهی شهریه خود اقدام نمایند. بدیهی است هرگونه تبعات آتی در خصوص مشکلات آموزشی بر عهده دانشجو خواهد بود.

- نکات مهم برای پرداخت شهریه در سامانه آموزشیار
 منوهای سامانه آموزشیار وقتی بسته می شود که در سامانه آموزشیار یکی از حالت های زیر وجود داشته باشد:
• تراز مالی بدهکار در قسمت مدیریت مالی
• اقساط معوقه در قسمت صندوق رفاهی
• عدم پرداخت هزینه بیمه یا خدمات دانشجویی
- برای صفر کردن تراز مالی، از قسمت مدیریت مالی و دکمه های "پرداخت الکترونیکی" یا "پرداخت الکترونیکی شهریه" استفاده کنید.
- برای پرداخت اقساط صندوق رفاهی از همین قسمت و منوی صندوق رفاهی استفاده کنید. دقت کنید که بخش اقساط صندوق رفاه و تراز مدیریت مالی پرداختی های جدا دارند. در ضمن کسانی که تقسیط شهریه می کنند، فقط بخشی از شهریه شان تقسیط می شود و مابقی بدهی را باید از قسمت تراز مدیریت مالی مشاهده و پرداخت کنند.
- گاهی مشاهده می شود که مبلغی حدود ۵ یا ۶ هزار تومان در قسمت تراز مدیریت مالی بدهی دارید در صورتی که وقتی پرداخت الکترونیکی را می زنید، سیستم شما را بستانکار نشان می دهد! این مبلغ عموما به خاطر هزینه بیمه است. حتی گاها دیده شده که این مبالغ مربوط به بیمه سال ۱۳۹۹ بوده یعنی مثلا باید از بالای صفحه نیمسال ۳۹۹۱ را انتخاب کنید و بعد مبلغ بیمه را بپردازید.
- فقط و فقط، پرداخت را با درگاه سپهر صادرات و مرورگر گوگل کروم یا فایرفاکس انجام دهید و به هیچ وجه از مرورگر سافاری یا درگاه ایران کیش استفاده نکنید. این توصیه را همیشه به یاد داشته باشید!
- برای پرداخت شهریه ترجیحا از لپ تاپ یا کامپیوتر استفاده کنید. اگر در دسترس نبود از تبلت اندرویدی استفاده کنید. اگر باز هم در دسترس نبود از گوشی اندرویدی استفاده کنید و دست آخر در صورت استفاده از گوشی اپل فقط از مرورگر کروم استفاده کنید.
-  در صورتی که پرداخت ناموفق باشد، معمولا پس از ۲۴ ساعت مبلغ پرداختی به حساب بانکی باز می گردد یا در سامانه آموزشیار ثبت می شود.
- در صورتی که توانایی پرداخت شهریه را ندارید، از وام های شهریه دانشگاه آزاد اسلامی در سامانه ساجد sajed.iau.ir یا وام شهریه وزارت علوم bp.swf.ir استفاده کنید.
- در صورت پرداخت و تسویه شهریه پس از 24 ساعت امکان دسترسی به سامانه دان فراهم می گردد.

( ۴ )